Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

La fiscalia demana mantenir Alves en presó preventiva per agressió sexual

ACN Barcelona – La fiscalia ha presentat un escrit al jutjat oposant-se al recurs del futbolista Dani Alves demanant la seva llibertat provisional. Alves està a presó preventiva des del […]

Agències 06/02/2023

ACN Barcelona – La fiscalia ha presentat un escrit al jutjat oposant-se al recurs del futbolista Dani Alves demanant la seva llibertat provisional. Alves està a presó preventiva des del 20 de gener per una suposada agressió sexual el 30 de desembre passat a la discoteca Sutton de Barcelona. La seva defensa va presentar la setmana passada un recurs demanant la llibertat amb mesures cautelars, i ara el ministeri públic referma la seva petició per mantenir l’empresonament. Segons l’escrit, segueixen presents els motius de la presó: indicis racionals de criminalitat i risc de fuga, sense que les mesures cautelars que proposava la defensa mitiguin aquests motius, diu l’escrit.

Igualment, la fiscalia s’ha oposat al fet que la patronal de l’oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife es personin com a acusació popular en la causa per falta d’acreditació d’un interès legítim i falta de cobertura legal.