Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

La firma catalana ‘Build 38’, escollida per al primer Growht Academy de ciberseguretat de Google for Startups

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La firma catalana ‘Buid 38’ ha estat una de les quatre empreses estatals escollides per Google for Startups per formar par del programa Growth Academy de ciberseguretat, que comença l’abril vinent. Les empreses tindran accés a eines pràctiques i connexions per fer créixer els negocis i desenvolupar entorns més segurs davant les amenaces a la xarxa. Build 38 serà una de les 15 ‘startups’ que integraran la primera edició del programa, que durarà tres mesos. Sofía Benjumea, directora de Google for Startups, ha considerat “fonamental” poder “acompanyar aquests innovadors locals”, que tenen un paper “clau” per “fer front” a les amenaces en matèria de seguretat.

Fundada simultàniament a Barcelona, Singapur i Múnic, Build 38 proporciona solucions i serveis de protecció d’aplicacions mòbils que inclouen intel·ligència artificial i una tecnologia de protecció “potent, fàcil i ràpida d’integrar”, segons una nota publicada per Google for Startups. Recentment, la companyia ha tancat una ronda d’inversions per valor de 13 milions d’euros.

Publicitat

El director executiu de la firma, Christian Schlaeger, ha considerat que ser seleccionat per al programa de ciberseguretat de Google representa un “pas significatiu” en la fase d’expansió en la qual es troba l’empresa.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió