Diumenge, 4 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

La Fira de Novembre de Vilanova genera un impacte econòmic de 5,7 MEUR

ACN Vilanova i la Geltrú – La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, celebrada de l’11 al 13 de novembre, va generar un impacte econòmic de 5,7 milions […]

Agències 24/11/2022

ACN Vilanova i la Geltrú – La Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, celebrada de l’11 al 13 de novembre, va generar un impacte econòmic de 5,7 milions d’euros. El govern local ha fet públiques les dades aquest divendres, tot destacant que l’impacte avala el canvi de model, amb una redistribució dels espais d’exposició i més protagonisme del teixit econòmic i social a la Rambla Principal. . “Havíem d’anar cap a un nou model de fira, que es pogués passejar per la rambla, recuperar l’espai”, ha ressaltat l’alcaldessa Olga Arnau. Pel que fa al número de visitants, s’estima que enguany s’han atansat a la Fira prop de 118.000 persones, amb una despesa mitjana de 50 euros. Tres de cada quatre van fer un àpat en algun restaurant de la ciutat.

Respecte la valoració, els visitants van puntuar l’esdeveniment amb un 8,1 sobre 10 i el 95% va mostrar interès en tornar.