Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

La Fira de l’Ocupació del Bages s’ajorna pel coronavirus

ACN Manresa.-La tercera edició de la Fira de l’Ocupació del Bages, que s’havia de celebrar el 16 d’abril, ha quedat ajornada per la crisi del coronavirus. Ara, la Cambra i […]

Avatar
Agències 01/04/2020

ACN Manresa.-La tercera edició de la Fira de l’Ocupació del Bages, que s’havia de celebrar el 16 d’abril, ha quedat ajornada per la crisi del coronavirus. Ara, la Cambra i l’Ajuntament de Manresa treballen per poder-la fer en una nova data al llarg d’aquest 2020. Enguany, la fira passava de l’Anònima al Museu de la Tècnica per guanyar espai i poder acollir més empreses, candidats i activitats paral·leles. L’objectiu del certamen és posar en contacte empreses que necessiten contractar nous professionals amb persones que busquen feina. Ja hi havia confirmada la presència d’una vintena d’empreses, i s’esperava arribar a la trentena de l’edició de l’any passat.

Durant la jornada, els candidats poden portar els seus currículums, parlar amb els responsables de recursos humans de les diferents empreses per conèixer els perfils professionals que necessiten i informar-se dels seus processos de selecció.