Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

La Filharmònica de Berlín i l’Orfeó Català omplen la Sagrada Família de melodies de Mozart

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Orquestra Filharmònica de Berlín i el cor de l’Orfeó Català han actuat aquest dilluns a la basílica de la Sagrada Família. Conduïda pel director en cap, Kiril Petrenko, han interpretat diverses obres de Mozart com la ‘Simfonia núm. 25’ de Mozart o la seva Missa de la Coronació. A més, oferirà ‘Gebet für die Ukraine’ (Oració per Ucraïna) de Valentin Silvestrov o ‘Requiem for strings’, de T. Takemitsu. L’orquestra ha comptat amb l’acompanyament dels solistes Louise Alder, Wiebke Lehmkuhl, Linard Vrielink i Krešimir Stražanac.

La data de l’1 de maig coincideix amb l’aniversari de la fundació de la filarmònica i any rere any s’escull un escenari emblemàtic d’Europa per celebrar-ho. Enguany s’ha triat la Sagrada Família, que es va començar a construir el 1882, any de naixement de la Filarmònica de Berlín.

Publicitat

La Sagrada Família va oferir 1.200 entrades per assistir a l’assaig general previ al concert, el 30 d’abril, i 200 entrades per al concert de l’1 de maig. En total s’hi van inscriure 21.779 persones a través del formulari disponible a la pàgina web i les xarxes socials.

L’Orfeó Català i la Filharmònica de Berlín van començar dijous una gira “històrica”. El cor va debutar a la Berliner Philarmonie amb la Filharmònica. Després de la Sagrada Família, tornaran a actuar junts el 3 de maig, a l’Auditori Nacional de Madrid.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió