Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La festa ‘rave’ de Llinars del Vallès segueix amb la música a tot drap però amb poca gent a l’interior de la nau

ACN Llinars del Vallès.-La festa ‘rave’ a l’interior de la nau abandonada de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) segueix amb la música a tot drap tot i que aquest dissabte […]

Avatar
Agències 02/01/2021

ACN Llinars del Vallès.-La festa ‘rave’ a l’interior de la nau abandonada de Llinars del Vallès (Vallès Oriental) segueix amb la música a tot drap tot i que aquest dissabte són pocs els que encara segueixen amb ganes de gresca. Després de dues nits, alguns dels participants dormen ara als seus vehicles. Hi ha assistents de diverses nacionalitats: belgues, francesos, holandesos i italians, però també hi ha força jovent d’aquí. Els que segueixen amb ganes de festa continuen a l’interior de la nau, on hi ha un potent equip de so i llum. L’ACN ha pogut parlar amb una parella de francesos que diuen que són aquí “perquè necessiten desinhibir-se”. “Ens és igual si d’aquí a poc ve la policia i ens fa fora”, asseguren en ser advertits que probablement els desallotjaran.

La música retrona des de fa hores a la nau perquè està completament buida per dins. Tot i que molts dels assistents de la ‘rave’ són estrangers, també hi ha forces catalans i molts són veïns del poble que s’han acostat a la festa “per curiositat”. Diuen que han sabut que es feia “per les xarxes socials o per grups privats”. Asseguren que els discjòqueis que punxen música “són molt bons” i destaquen que són francesos. La majoria dels concentrats hi ha anat amb furgonetes equipades per passar-hi uns dies i alguns i fins i tot i han portat els gossos que corren lliurament pels camps pròxims.Encara que es pot accedir a la nau -coneguda per la gent de la zona com la bòbila- des de la C-251, la majoria dels concentrats ha optat per arribar-hi pels camins sense asfaltar, tot i que s’ha de travessar una petita riera. Per aquesta raó hi ha desenes de vehicles estacionats de qualsevol manera als camps pròxims.Els furgons dels Mossos d’Esquadra s’han situat a tocar de la C-251 i no deixen passar cap vehicle cap a la nau abandonada. A més, aquells que opten per marxar per aquest costat són identificats.