Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

La Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, Vitrum, ajornada per la covid-19

ACN Vimbodí i Poblet.-L’organització de la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí iPoblet, Vitrum, ha decidit ajornar fins al 2021 aquest esdeveniment, que cada any se celebra el primer cap […]

Avatar
Agències 26/08/2020

ACN Vimbodí i Poblet.-L’organització de la Festa del Vidre Artesà de Vimbodí iPoblet, Vitrum, ha decidit ajornar fins al 2021 aquest esdeveniment, que cada any se celebra el primer cap de setmana d’octubre. L’Associació Vitrum i l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet han optat per anul·lar la festa arran el rebrot de la pandèmia de covid-19 en diversos indrets del país, i que ha obligat el Govern a establir noves mesures. En un comunicat, s’assenyala que, “tot i ser dolorosa, aquesta mesura esdevé del tot necessària per evitar possibles contagis en una festa que, any rere any, atrau nombroses persones provinents d’arreu de Catalunya”. Segons afegeix, la decisió s’ha pres “per garantir la seguretat de tothom i per responsabilitat social”.

L’organització destaca que “es continua treballant per tal que la gran festa del vidre català, amb sis edicions al seu historial, retorni amb força el 2021 per tal d continuar donant a conèixer arreu el vidre de Vimbodí i Poblet i el conjunt del nostre municipi”. Al mateix temps, l’Associació Vitrum i l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet agraeixen la col·laboració de tots els vimbodinencs, els artistes vidriers, els paradistes i totes les persones que, any rere any, des de 2014, s’aboquen en la celebració d’aquest esdeveniment.