Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La Festa Alícia’t es farà de forma virtual el setembre amb tallers de cuina i activitats sobre alimentació

|

- Publicitat -

ACN Sant Fruitós de Bages.-La Festa Alícia’t es reinventa i passarà a fer-se de forma virtual del 16 al 18 de setembre. La programació, que serà gratuïtat i oberta a tothom, vol arribar a molta més gent sense que s’hagin de moure de casa. Les propostes van des de tallers de cuina i alimentació, classes magistrals de primer nivell i propostes familiars entre d’altres. Organitzada per la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona, també inclourà càpsules audiovisuals que es publicaran aquells dies a la pàgina web des d’on es podran seguir en directe o recuperar més tard. No caldrà fer preinscripcions per seguir les activitats.

Les càpsules informatives se centraran en temes com l’art de les sopes, aportaran tècniques i consells per evitar el malbaratament dels aliments i es compartiran receptes senzilles per “menjar bé, viure bé i gaudir de la vida”. També donaran alguns consells pràctics per innovar a la cuina a partir d’un producte molt bàsic com és l’oliva, entre altres. L’Alícia’t d’enguany també posa el focus en conèixer la gastronomia i els productes singulars dels diferents territoris de les comarques de Barcelona, descobrir-ne la seva bellesa sense moure’s de casa. A tall de cloenda, el 18 de setembre es farà una jornada en directe amb la ‘masterclass’ de la cuinera Maria Nicolau titulada ‘Cuina de temporada, fàcil i bona’, i la demostració culinària del xef Artur Martínez ‘Cuina, senzillesa i compromís’. El públic infantil també tindrà el seu espai durant la jornada amb la càpsula audiovisual ‘Tastaciència’ que permetrà als més petits de casa descobrir la vinculació entre alimentació i ciència.El contingut de la jornada i de tota la festa Alícia’t serà obert a tothom sense necessitat de preinscripció. Aquesta nova edició virtual arriba després que l’any passat no es pogués celebrar presencialment la festa que any darrere any aplega milers de persones a Món Sant Benet, al Bages. La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona és una iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera, la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona. Té com a objectiu donar a conèixer la tasca que desenvolupa la Fundació Alícia (Alimentació i Ciència) amb la filosofia d’aprendre tot divertint-se.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió