Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La FEHT es mostra optimista de cara a la temporada d’estiu però afirma que encara hi ha poques reserves internacionals

ACN Salou.-La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) afronta amb optimisme la temporada d’estiu, malgrat les reserves internacionals encara no s’han activat gaire. La presidenta […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Salou.-La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) afronta amb optimisme la temporada d’estiu, malgrat les reserves internacionals encara no s’han activat gaire. La presidenta de la FEHT, Berta Cabré, ha explicat aquest dimarts que la situació “a poc a poc millora” gràcies a que la vacunació “es va estenent”, si bé ha lamentat que les fronteres “s’obren lentament”. Especialment les del Regne Unit, un mercat molt important per la demarcació. De moment, la presència majoritària pel que fa al turisme internacional és la de clients que arriben en cotxe i que ja estan vacunats. Un turisme sènior de França, Bèlgica o Països Baixos que també ja ha començat a fer reserves de cara al setembre i l’octubre.

“Estem positius i animats” ha afirmat Cabré, que ha recordat que “fa un any la situació era molt dolenta i ara cada dia les notícies són més bones”. Tot i això, les reserves no s’acaben d’activar però el sector té confiança en que els clients arribaran. Amb tot, l’aposta és “consolidar” els mercats tradicionals, que ja confien en que la demarcació és “una destinació segura, qualitativa i amb recursos”. “No serà un any de nous mercats”, ha advertit la presidenta de la FEHT.Aquest dimarts la FEHT ha rebut per part de l’ONCE una butlleta commemorativa amb la qual l’entitat homenatjarà el sector turístic en el seu sorteig d’aquest dijous. Seran 5,5 milions de cupons que es posaran a la venda a tot l’Estat. En l’acte que s’ha celebrat al càmping Sangulí de Salou membres de les dues organitzacions així com també l’alcalde de Salou, Pere Granados, han participat en un esmorzar “a cegues” per tal de conscienciar sobre la situació de les persones amb problemes de visió.