Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

La Federació d’Hostaleria de Girona celebra que Ryanair no tanqui la base de Girona i ho qualifica de “gran notícia”

ACN Figueres.-La Federació d’Hostaleria de les comarques gironines celebra que Ryanair no tanqui la base de l’aeroport Girona-Costa Brava i ho qualifica de “gran notícia”. El seu president, Antoni Escudero, […]

Avatar
Agències 09/12/2019

ACN Figueres.-La Federació d’Hostaleria de les comarques gironines celebra que Ryanair no tanqui la base de l’aeroport Girona-Costa Brava i ho qualifica de “gran notícia”. El seu president, Antoni Escudero, assegura que la companyia “ha fet molt” per aquestes instal·lacions que “va agafar quan no eren res” i diu que tots els sectors de la província han de “reconèixer” que ha marcat un “abans i un després”. L’aerolínia ha arribat a un acord amb els treballadors per evitar el tancament després que la majoria hagin acceptat passar de fixos a fixes discontinus. Una situació que implicarà que hauran d’estar tres mesos l’any a l’atur. Sobre això, Escudero diu que tenien clar que tot plegat era “un tema intern” de Ryanair amb els sindicats i que “cal ser conscient que a l’aeroport no hi treballava ningú i ara hi treballen més de 100 persones: per tant, hem de ser generosos”

En aquest sentit, Escudero diu que “en aquesta vida s’ha de tenir memòria, saber on eres i on ets i, a partir d’aquí, tots ens podem entendre”. El president de la federació admet també que, “tot i que amb llums i ombres”, Ryanair ha fet créixer les instal·lacions de Vilobí d’Onyar i que “s’hi s’ha arribat a un acord és perquè tots han cedit una mica”. Pel que fa al baixador de l’AVE, Escudero ho continua reivindicant i diu que hi estan treballant amb totes les administracions implicades. “Hi ha bona sintonia i també tenim un nou director amb qui hem connectat molt bé i crec que pot fer molt per l’aeroport”, afegeix.