Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

La Factoria Social de Terrassa obre una seu a Sant Cugat del Vallès

ACN Sant Cugat del Vallès – La Factoria Social de Terrassa (LaFACT) ha inaugurat aquest dimarts una nova seu a Sant Cugat, la primera fora de la cocapital vallesana. L’entitat […]

Agències 28/02/2023

ACN Sant Cugat del Vallès – La Factoria Social de Terrassa (LaFACT) ha inaugurat aquest dimarts una nova seu a Sant Cugat, la primera fora de la cocapital vallesana. L’entitat va néixer a Terrassa el juny de 2021 i ofereix serveis d’atenció a la gent gran i d’inserció laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual. Té com a propòsit facilitar l’accés al mercat laboral a més de 600 persones amb discapacitat intel·lectual, orientat i oferir serveis i activitats adaptades a l’estil de vida de més de 2000 persones grans i fer accessible la cultura a més de 45.000 espectadors a l’any. Entre els serveis que posarà en marxa destaca la creació d’un centre de dia amb 42 places, on s’atendran persones grans que volen acompanyament unes hores al dia.

Els usuaris del centre de dia estaran acompanyats per un equip format per professionals d’infermeria, fisioteràpia, treball social, psicologia, educació social, personal gericultor i monitors, segons han detallat els responsables de LaFact aquest dimarts.

D’altra banda, LaFACT oferirà servei de restauració a domicili i per als majors de 60 anys oferirà orientació i activitats amb l’objectiu de dotar-los d’una xarxa de suport i de noves relacions personals.

Un altre dels serveis a Sant Cugat és l’acompanyament a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i projectes de sensibilització sobre la inclusió social al teixit empresarial de la zona.<br />