Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

La façana marítima de Badalona s’omple de gent fent esport i passejant des de primera hora del matí

ACN Badalona.-La façana marítima de Badalona s’ha omplert de corredors, ciclistes i gent passejant en el primer dia en què el govern espanyol ha permès l’activitat a l’aire lliure des […]

Avatar
Agències 02/05/2020

ACN Badalona.-La façana marítima de Badalona s’ha omplert de corredors, ciclistes i gent passejant en el primer dia en què el govern espanyol ha permès l’activitat a l’aire lliure des que es va decretar l’estat d’alarma pel coronavirus fa set setmanes. Per aprofitar al màxim la franja horària matinal per poder sortir els adults, abans de les vuit del matí l’afluència de gent a l’entorn del Pont del Petroli ja era molt important que, en línies generals, ha mantingut la distància de seguretat. A mesura que ha anat avançant el matí, la platja de Badalona també ha guanyat molts usuaris que han volgut gaudir del bon temps d’aquest dissabte.

Molts ciutadans han optat per la bicicleta per acostar-se al Passeig Marítim de Badalona. Des de primera hora del matí, a l’Avinguda d’Eduard Maristany el trànsit ha estat intens tant de gent en bicicleta com en patins o corrent provinents de Barcelona . També el centre de Badalona s’ha omplert de gent passejant des de bon matí. Per facilitar el respecte de la distància social la Guàrdia Urbana ha tallat alguns carrers com el de Francesc Layret.