Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

La dona morta a Esplugues era veïna de Viladecans de 51 anys

ACN Esplugues de Llobregat.-La dona morta aquest dissabte al matí a Esplugues de Llobregat era una veïna de Viladecans, de 51 anys, que s’havia traslladat a viure a la ciutat […]

Avatar
Agències 30/05/2020

ACN Esplugues de Llobregat.-La dona morta aquest dissabte al matí a Esplugues de Llobregat era una veïna de Viladecans, de 51 anys, que s’havia traslladat a viure a la ciutat veïna amb la seva parella, principal sospitós de la mort de la dona. Així ho han explicat els dos ajuntaments a través d’un comunicat en el que han condemnat els fets i han expressat el seu condol a familiars i amics de la víctima. Aquesta és la segona víctima de violència masclista d’aquest any a Esplugues de Llobregat. i l’alcaldessa, Pilar Díaz, diu que és “inacceptable” que continuïn produint-se aquests crims: “Alguna cosa falla a la nostra societat quan persisteix la violència envers les dones només pel fet de ser dones”.

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat farà un minut de silenci per condemnar els fets a les set de la tarda d’aquest dissabte, però es demana a la ciutadania que no hi assisteixi i s’hi sumi des de la distància per adaptar l’acte de condemna a les normes de seguretat de l’actual estat d’alarma.També l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, ha condemnat els fets i demana “extremar” l’atenció davant aquesta “xacra social”, especialment durant la pandèmia per l’augment de convivència a les llars. L’any passat a Viladecans van morir dues dones, víctimes també de la violència masclista.