Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

La DO CAVA suspèn el pagament de les quotes del primer trimestre del 2020

ACN Barcelona.-La Denominació d’Origen Cava ha suspès el pagament de les quotes del primer trimestre als cavistes, que s’havien d’ingressar el mes d’abril. La decisió s’ha pres, segons el president […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Barcelona.-La Denominació d’Origen Cava ha suspès el pagament de les quotes del primer trimestre als cavistes, que s’havien d’ingressar el mes d’abril. La decisió s’ha pres, segons el president de DO Cava, Javier Pagés, per ajudar en una situació “difícil” com l’actual i contribuir a superar-la el més ràpid possible. DO Cava assegura que mantindrà la qualitat dels seus serveis i té la voluntat de seguir treballant per oferir-los “sense interrupció”, però admet que encara és complicat quantificar el percentatge de vendes afectades pel coronavirus. A més, també indica que properament anunciaran noves mesures per fer front als efectes de la covid-19.

La DO Cava té més d’un 60% de vendes internacionals, i és la denominació a l’Estat que més exporta. En total, engloba més de 38.000 hectàrees en set comunitats autònoms, i té més de 6.800 viticultors. Té 380 bodegues associades presents en més de 100 països.