Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

La DO Cava aprova definitivament la normativa per distingir les zones d’elaboració i les categories dels productes

|

- Publicitat -

ACN Vilafranca del Penedès.-El Consell Regulador de la DO Cava ha aprovat definitivament aquest dimecres la normativa per distingir les zones d’elaboració dels productes i establir noves categories en funció de la qualitat. De forma unànime, el ple ha donat llum verda a la distinció de quatre zones al conjunt de l’estat espanyol: Comtats de Barcelona, Vall de l’Ebre, Vinyes d’Almendralejo i Alts de Llevant. Al mateix temps, també s’estableixen diverses subzones. “Volem apostar per l’origen i el territori”, ha destacat a l’ACN el president de la DO Cava, Javier Pagès. Pel que fa a les categories, la nova normativa estableix que els productes de més de 9 mesos d’envelliment es denominaran Cava de Guarda, mentre que els de més de 18 mesos seran Cava de Guarda Superior.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió