Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

La directora Maria Ripoll estrenarà la seva nova pel·lícula ‘Vivir dos veces’ el pròxim 6 de setembre

ACN Barcelona.-La directora Maria Ripoll estrenarà el seu nou film, Vivir dos veces, el pròxim 6 de setembre, una comèdia protagonitzada per Oscar Martínez, Inma Cuesta, Mafalda Carbonell i Nacho […]

Avatar
Agències 26/06/2019

ACN Barcelona.-La directora Maria Ripoll estrenarà el seu nou film, Vivir dos veces, el pròxim 6 de setembre, una comèdia protagonitzada per Oscar Martínez, Inma Cuesta, Mafalda Carbonell i Nacho López. Segons Ripoll, a través d’un comunicat de Filmax, ‘Vivir dos veces’ “ho té tot per convertir-se en una pel·lícula que arribi a un públic molt ampli” ja que inclou comèdia, “situacions divertides, personatges amb carisma i sobretot una gran història humana i sincera amb la qual fàcilment tothom si pot identificar”. El rodatge va tenir lloc durant set setmanes per diverses localitzacions del País Valencià.

Emilio (Oscar Martínez), la seva filla Julia (Inma Cuesta) i la seva neta Blanca (Mafalda Carbonell) comencen un viatge de gran transcendència. Abans que l’Emilio perdi totalment la memòria, la seva família l’ajudarà a buscar l’amor de la seva joventut. En el transcurs del viatge, trobaran l’oportunitat d’iniciar una nova vida sense trampes. Alamar Cinema 161 AIE, Convoy Films i Plural Jempsa són les productores de ‘Vivir dos veces’, que compta amb la participació de RTVE, NETFLIX, À Punt Mèdia, Filma Factory Entertainment, Institut Valencià de Cultura, Crea SGR i l’ICAA.