Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

La directora del SOC lamenta que el Centre d’FP d’Automoció continuï sense gestió però no concreta responsabilitats

ACN Barcelona.-La directora general del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, ha lamentat que el Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell continuï sense gestió però no ha concretat […]

Avatar
Agències 04/12/2019

ACN Barcelona.-La directora general del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Mercè Garau, ha lamentat que el Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell continuï sense gestió però no ha concretat responsabilitats. “Em sap molt greu”, ha dit Garau en una compareixença al Parlament. La directora ha defensat que els plecs de concurs per a la gestió, que va quedar desert, “són correctes i no tenen cap anomalia ni irregularitat” i que buscaven garantir una “bona gestió”. Ha assegurat que no podia respondre a la pregunta sobre qui era el responsable que el concurs quedés desert i ha explicat que ara es treballa per decidir si s’ha d’optar per una gestió pública o es manté la idea de la privada amb l’objectiu d’aconseguir un “model d’èxit”.

Mentrestant Garau ha assegurat que des del SOC s’ha intentat utilitzar les instal·lacions el màxim possible amb formació per aturats i cedint l’espai a empreses perquè també puguin fer formació. Quatre anys després de la seva inauguració, el centre només acull una cinquantena d’alumnes, quan la capacitat és per a gairebé 14.000. El centre va tenir un cost de 13 MEUR, té una superfície d’uns 10.000 metres quadrats que inclouen una gran nau industrial, 39 aules i diversos laboratoris.