Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

La direcció d’ERC proposa substituir Lluís Salvadó per Oriol López com a vicesecretari general de Coordinació Interna

ACN Barcelona – L’executiva nacional d’ERC proposarà al consell nacional de dissabte nomenar Oriol López com a nou vicesecretari general de Coordinació Interna en substitució de Lluís Salvadó. El dirigent […]

Agències 24/02/2023

ACN Barcelona – L’executiva nacional d’ERC proposarà al consell nacional de dissabte nomenar Oriol López com a nou vicesecretari general de Coordinació Interna en substitució de Lluís Salvadó. El dirigent d’ERC va ser nomenat president del Port de Barcelona a finals de l’any passat. Alhora, la direcció planteja que el regidor de Sabadell Santi Valls s’incorpori a l’executiva nacional per encapçalar la Secretaria de Mobilització i Coordinació Municipal, que fins ara ha liderat Oriol López. També proposa la diputada d’ERC Najat Driouech per rellevar Agnès Rotger com a secretària de Drets Socials, Ciutadania i Habitatge.

La proposta de canvis a l’Executiva Nacional busca enfortir l’estratègia d’Esquerra Republicana de cara a les eleccions municipals del 28 de maig per impulsar les transformacions necessàries “per ser útils a la gent i al país”.