Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

La direcció del Vall d’Hebron es desmarca de la crítica del coordinador de crítics als anestesiòlegs durant la covid-19

ACN Barcelona.-La direcció de l’hospital Vall d’Hebron s’ha desmarcat aquest dilluns de les opinions del coordinador de pacients crítics, Jesús Martínez, que divendres passat va dir a Twitter que els […]

Avatar
Agències 15/06/2020

ACN Barcelona.-La direcció de l’hospital Vall d’Hebron s’ha desmarcat aquest dilluns de les opinions del coordinador de pacients crítics, Jesús Martínez, que divendres passat va dir a Twitter que els anestesiòlegs del centre “potser” van atendre pacients de covid-19, però no van pas liderar aquesta atenció. Segons Martínez, “liderar significa coneixement i ‘expertise’ en el control de la covid, competències reconegudes per l’especialitat, protocols…”. Per això, assegurava que els intensivistes han estat “líders indiscutibles en el 100% dels casos”. En canvi, el centre ha agraït “la gran tasca” del servei d’anestesiologia, que ha estat “una de les claus” per afrontar el gran volum de pacients.

En un segon tuit, l’hospital acaba dient que un dels èxits de la lluita contra el coronavirus al centre ha estat la “multidisciplinarietat” dels equips assistencials.