Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

La direcció del PP al Congrés demana el cessament de García Egea i la convocatòria d’un congrés extraordinari

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La direcció del grup parlamentari del PP al Congrés ha demanat la “destitució immediata” del secretari general del partit, Teodoro García Egea, “amb la finalitat de detenir urgentment” el “procés de fragmentació interna en el qual ha quedat sumida l’organització a conseqüència d’actuacions que mai s’haurien d’haver produït”. Els membres de la direcció del PP a la cambra baixa també reclamen la convocatòria d’un congrés extraordinari “en el qual s’escullin les persones que haurien de dirigir aquest partit”.

En un comunicat difós aquest dimarts, consideren que la convocatòria del congrés és “urgent” per “restablir la normalitat i la pujança d’un projecte polític que ha estat i ha de continuar sent la referència a Espanya del centredreta”.

Publicitat

Els signants del comunicat són Guillermo Mariscal, José Ignacio Echániz, Pablo Hispán, Sandra Moneo, Carlos Rojas, Mario Garcés i Adolfo Suárez. No el signen la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, i la vicepresidenta segona de la cambra baixa, Ana Pastor, que ja es van pronunciar en aquesta direcció ahir dilluns.

El comunicat assegura que les peticions es fan “des de la lleialtat al PP” i amb “respecte” al seu líder, Pablo Casado, i “recolzant allò manifestat” per Gamarra i Pastor, “apel·lant a la responsabilitat política i al compromís indeclinable amb els votants”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió