Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La Diputació reitera que va concedir un ajut de 15.000 euros al LiberisLiber i reclama a la direcció que “rectifiqui”

ACN Besalú.-La Diputació de Girona reitera que el ple de març d’aquest any va aprovar la concessió d’una subvenció de 15.000 euros a l’Ajuntament de Besalú (Garrotxa) per al LiberisLiber […]

Avatar
Agències 06/05/2021

ACN Besalú.-La Diputació de Girona reitera que el ple de març d’aquest any va aprovar la concessió d’una subvenció de 15.000 euros a l’Ajuntament de Besalú (Garrotxa) per al LiberisLiber i reclama a la direcció de la fira que “rectifiqui” les seves declaracions sobre la suposada “falta de suport” per part de la corporació. En un comunicat, l’ens remarca que la informació sobre les subvencions concedides és “pública” i pot consultar-se i insisteix que l’any 2020 va concedir i “pagar” un ajut de 3.450 euros al consistori per fer la fira. Un ajut que, segons l’ens, aquest 2021 s’ha quadruplicat.

Els promotors de la fira d’editors independents va manifestar en un comunicat que la mostra s’aturava per falta de suports i aquest dimecres van afirmar que no havien rebut “cap subvenció ni comunicació oficial” durant el 2020 per part de la Diputació ni tampoc sobre la d’aquest any. “Altra cosa és el vincle i resolucions entre l’Ajuntament de Besalú i la Diputació, del qual ho desconeixem tot, perquè no hem rebut cap comunicació oficial de cap de les dues administracions sobre aquests ajuts que mencionen”, asseguraven al nou comunicat.