Divendres, 15 de gener de 2021 - Edició 904
La República

La Diputació Permanent aprova la compareixença de Vergés per explicar el contracte amb Ferrovial pels rastrejos

ACN Barcelona.-La Diputació Permanent ha aprovat per unanimitat la compareixença de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè doni explicacions sobre el contracte amb Ferrovial. La CUP havia fet la […]

Avatar
Agències 13/01/2021

ACN Barcelona.-La Diputació Permanent ha aprovat per unanimitat la compareixença de la consellera de Salut, Alba Vergés, perquè doni explicacions sobre el contracte amb Ferrovial. La CUP havia fet la petició i s’ha aprovat per unanimitat. El diputat de la formació anticapitalista, Vidal Aragonès, ha denunciat que a dia d’avui no se sap què s’ha fet exactament en base a aquest contracte i ha afegit que la decisió respon a “voler donar un negoci a determinades empreses o a no tenir amor propi”. D’altra banda, a petició de Cs, també s’ha aprovat per unanimitat les compareixences de Vergés i del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, sobre les restriccions a la Cerdanya i al Ripollès durant les festes de Nadal.

En canvi, s’ha rebutjat la petició de Cs de compareixença del vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, sobre la mateixa qüestió amb l’argument que avui dimecres ja ha donat explicacions a la Diputació Permanent, l’òrgan que vetlla pels poders de la cambra catalana en els períodes entre legislatures.

Relacionats