Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La Diputació invertirà 1,6 milions d’euros al manteniment de consultoris mèdics d’arreu del territori

ACN Lleida.-La comissió informativa de salut pública de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dilluns invertir 1,6 milions d’euros a 166 ajuntaments d’arreu del territori per destinar-los al manteniment […]

Avatar
Agències 09/12/2019

ACN Lleida.-La comissió informativa de salut pública de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dilluns invertir 1,6 milions d’euros a 166 ajuntaments d’arreu del territori per destinar-los al manteniment i millora dels consultoris mèdics locals. Amb aquesta inversió és preveu millorar l’assistència sanitària en aquests municipis i enfortir l’atenció primària. La junta de govern de la Diputació de Lleida també ha aprovat destinar 500.000 euros a l’equipament d’un nou quiròfan a l’Espitau Val d’Aran de Vielha, que només en disposa d’un. Amb aquesta ampliació, l’hospital podrà donar resposta immediata a les operacions quirúrgiques, especialment aquelles que provenen del servei d’urgències i que fins ara no podien accedir al quiròfan si aquest estava ocupat.

Aquesta millora respon a una de les necessitats més urgents de la Val d’Aran i que el mateix síndic Francesc X. Boya va recordar al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, durant la visita al mateix hospital de Vielha, el passat 28 de novembre. El president va aprofitar per visitar les instal·lacions sanitàries i conèixer de primera mà les principals necessitats assistencials d’aquest centre sanitari.