Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

La Diputació de Barcelona limita l’accés al Palau Güell a un màxim de 15 persones cada 15 minuts

ACN Barcelona.-La Diputació de Barcelona ha decidit limitar l’accés al Palau Güell a un màxim de 15 persones cada 15 minuts enmig d’un paquet de mesures per combatre el coronavirus. […]

Avatar
Agències 12/03/2020

ACN Barcelona.-La Diputació de Barcelona ha decidit limitar l’accés al Palau Güell a un màxim de 15 persones cada 15 minuts enmig d’un paquet de mesures per combatre el coronavirus. L’administració provincial limita totes les activitats de la seva competència, com per exemple la de les oficines de Gestió Tributària, on se suspèn l’atenció presencial. També s’aturen les rutes dels bibliobusos, i fins ara hi ha unes 200 biblioteques municipals d’aquest àmbit territorial tancades. També s’ha tancat la Llibreria de la Diputació. A més s’ha suspès l’activitat acadèmica de l’Institut del Teatre fins al 27 de març i s’ha cancel·lat l’activitat pública al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

(Aquesta notícia substitueix la publicada a les 20.23 que confonia el Palau Güell amb el Parc Güell i que ja ha estat esmenada)De la mateixa manera, se suspenen les sortides de les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor i totes les activitats a la Xarxa de Parcs Naturals.Els Museus de Sitges i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa han suspès temporalment tota l’activitat pública. També s’han anul·lat, fins al 3 d’abril, les activitats programades dins el cicle Anem al Teatre.Finalment, a partir de dilluns se suspenen les classes a l’Escola de la Dona i tanca el Centre de Recerca i Transferència Tecnològica de Canet de Mar.També cal destacar l’ajornament del Fòrum Local d’Educació, la Trobada de la Xarxa d’Escoles d’Educació Especial, les plenàries de la Xarxa d’Escoles Municipals de Persones Adultes i la Xarxa d’Escoles Municipals de Música i Arts.