Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

La Diputació de Barcelona compra 10.000 mascaretes i 16.800 granotes per garantir els serveis essencials

ACN Barcelona.-La Diputació de Barcelona ha comprat 10.000 mascaretes i 16.800 granotes de protecció per garantir la seguretat del personal que presta serveis essenials. Així, aquest material d’autoprotecció, que estarà […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Barcelona.-La Diputació de Barcelona ha comprat 10.000 mascaretes i 16.800 granotes de protecció per garantir la seguretat del personal que presta serveis essenials. Així, aquest material d’autoprotecció, que estarà disponible la setmana vinent, s’oferirà, principalment, al Centre Residencial RESPIR per a estades temporals de gent gran i a les unitats mòbils del Servei Local de Teleassistència, així com als ajuntaments per a què el distribueixin entre els i les professionals dels serveis essencials com són la policia local, serveis d’atenció domiciliària i brigades de neteja, entre d’altres. La corporació treballa també en l’adquisició de guants, ulleres i mitjans de detecció ràpida del covid-19.

En una entrevista a la Xarxa, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha reiterat la voluntat de la corporació de “contribuir a l’autoprotecció de tot aquest personal que té un contacte amb els ciutadans i les ciutadanes”. “Si aquest personal s’infectés ens quedaríem sense serveis essencials i això no ens ho podem permetre”, ha afegit.