Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La delegació del govern espanyol commemorarà el 8-M amb una setmana d’activitats sobre la igualtat

ACN Barcelona.-La delegació del govern espanyol a Catalunya començarà aquest dimarts la segona edició de la ‘Setmana Lila’ amb set dies d’actes i activitats sobre la igualtat per commemorar el […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Barcelona.-La delegació del govern espanyol a Catalunya començarà aquest dimarts la segona edició de la ‘Setmana Lila’ amb set dies d’actes i activitats sobre la igualtat per commemorar el 8-M. Serà la segona edició d’aquestes jornades i, amb la pandèmia, tindrà “matisos 2.0”. Aquest mateix dilluns, les seus de la delegació del govern espanyol a Catalunya i les quatre subdelegacions s’il·luminaran de morat fins al 8 de març.

La Setmana Lila 2.0 s’iniciarà dimarts amb una visita institucional de la delegada, Teresa Cunillera, a La Ciba de Santa Coloma de Gramenet, un espai per a recursos per a dones, innovació i economia feminista. Continuarà dimecres amb la participació de Cunillera en la inauguració de la Barcelona Woman Acceleration Week, una iniciativa per accelerar la igualtat de gènere en la indústria, impulsada pel Consorci de la Zona Franca i la Fundació Incyde de les Cambres de Comerç d’Espanya. A la tarda, la delegació acollirà la presentació de l’Aliança País Pobresa Infantil Zero.Dijous es dedicarà la jornada a la literatura feminista i igualitaria, i per això la delegada i els quatre subdelegats faran recomanacions literàries a través de les seves xarxes socials. Divendres, el secretari general de la delegació del govern espanyol i els quatre subdelegats provincials es reuniran amb els responsables i coordinadora de les diferents unitats de violència de gènere. Durant el cap de setmana, la delegació compartirà contingut relacionat amb la igualtat i el dia internacional de la dona a través de les xarxes socials. Dilluns 8 de març la delegada del govern espanyol difondrà un missatge telemàtic per a commemorar la jornada. Finalment, dimarts 9 de març organitzarà una jornada telemàtica sobre la matèria en què participaran les quatre unitats de la demarcació amb diferents testimonis.