Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

La defensa d’Alves al·lega a l’Audiència que no té risc de fuga perquè ha empadronat i matriculat els fills a Catalunya

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La defensa de l’exfutbolista del Barça Dani Alves ha demanat aquest divendres a l’Audiència de Barcelona la llibertat per al seu client, empresonat des del gener per suposadament haver agredit sexualment una noia el 31 de desembre a la discoteca Sutton de la capital catalana. El seu advocat ha reiterat que no hi ha risc de fuga, ja que justament fa poques setmanes ha empadronat els seus dos fills adolescents a Catalunya per matricular-los a l’escola el curs que ve, ja que volen estudiar en universitats espanyoles. No obstant, la fiscalia i l’acusació particular consideren que aquest element no es prou garantia que Alves romandrà a l’estat espanyol mentre no hi hagi sentència.

Després de ser empresonat al gener, Alves va contractar Cristobal Martell com a advocat i va presentar un recurs per ser excarcerat, que l’Audiència ja va desestimar. A l’abril va tornar a declarar al jutjat d’instrucció donant una nova versió, dient que la dona havia consentit les relacions sexuals amb penetració i la seva defensa va tornar a demanar la llibertat. El jutjat d’instrucció va rebutjar l’excarceració i ara l’Audiència haurà de resoldre sobre el recurs contra aquesta denegació.

Publicitat

En el seu recurs contra la denegació de la llibertat, la defensa d’Alves deia que la víctima va tenir una conducta “obertament sexualitzada”. El text del recurs també acusa la dona de “distorsionar la realitat”. Alhora indica que en les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat a la sala de ball -no hi ha imatges del lavabo on s’hauria comès la violació– mostren “dos adults desenvolupant un joc eròtic de seducció preambular a un coit”. La jutgessa que instrueix el cas no va tenir en compte opinions similars de la defensa d’Alves en la petició d’alliberament en la seva instància, amb l’argument que els fets que es jutgen no són els de la sala, sinó els que van passar als lavabos.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió