Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La Cursa de la Dona de Reus recapta més de 18.000 euros per la lluita contra el càncer

ACN Reus.-La 8a edició de la Cursa de la Dona de Reus ha recaptat 18.410 euros per la lluita contra el càncer. Malgrat les limitacions de mobilitat establertes per l’estat […]

Avatar
Agències 17/05/2020

ACN Reus.-La 8a edició de la Cursa de la Dona de Reus ha recaptat 18.410 euros per la lluita contra el càncer. Malgrat les limitacions de mobilitat establertes per l’estat d’alarma, 1.826 persones han participat de l’esdeveniment solidari i esportiu i han fet exercici físic aquest diumenge respectant les normes de la fase 1. Els diners recaptats es destinaran a la investigació, recerca epidemiològica i prevenció del càncer que desenvolupa el Servei de Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l’Hospital Universitari Sant Joan.

Segons l’Ajuntament, l’augment de la recaptació ha estat possible perquè patrocinadors, col·laboradors i organització han cobert la totalitat de les despeses. Així, l’aportació de les participants s’han destinat íntegrament a la causa solidària. L’any passat es van recaptar 17.456 euros. L’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, ha agraït les mostres de solidaritat de la ciutadania en les actuals circumstàncies. “Les dones de Reus han tornat a demostrar de manera massiva la seva solidaritat amb entusiasme i esportivitat”, ha subratllat.