Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

La CUP vol una Barcelona “compromesa amb el territori” i veu paradoxal el suport dels comuns a la Copa Amèrica

ACN Barcelona – La CUP de Barcelona es proposa tornar a entrar a l’Ajuntament de Barcelona per ser una “alternativa rupturista compromesa amb el territori” i veu “paradoxal” que el […]

Agències 28/05/2022

ACN Barcelona – La CUP de Barcelona es proposa tornar a entrar a l’Ajuntament de Barcelona per ser una “alternativa rupturista compromesa amb el territori” i veu “paradoxal” que el govern de l’alcaldessa, Ada Colau, s’oposi al projecte dels Jocs Olímpics d’Hivern i doni suport a la Copa Amèrica. Un esdeveniment que, segons el diputat de la CUP Carles Riera, és “elitista” i “posa el guany privat per damunt del benefici popular”. En el mateix sentit s’ha expressat la cupaire Eulàlia Reguant, que durant una assemblea de la formació a Barcelona per bastir la seva candidatura a les municipals del 2023 ha denunciat el “pactisme” que hi ha ” al consistori per legitimar un pacte entre les elits per expulsar les veïnes de la ciutat”.

La CUP Barcelona es proposa tornar a entrar a l’Ajuntament de Barcelona per ser una “alternativa rupturista” contra “el capital, els fons voltors i els seus aliats polítics” que han convertit la ciutat en un “parc temàtic de la marca Barcelona del turisme de masses”.