Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

La CUP veu insuficient la destitució de la directora general de Funció Pública i vol que Vilagrà “rectifiqui o plegui”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La CUP veu insuficient la destitució de la directora general de Funció Pública Marta Martorell pel caos en les oposicions d’aquest dissabte on els aspirants van denunciar retards generalitzats, manca d’exàmens, violacions d’anonimat i diverses incidències que van provocar la cancel·lació d’algun dels processos. “Rectifiqui o plegui”, ha demanat aquest dimarts la diputada de la CUP Basha Changue a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà. Els anticapitapitalistes acusen l’executiu d’ERC de “desmantellar els serveis públics” i consideren que el caos en les oposicions és “només la punta de l’iceberg”.

Pel que fa a la situació de sequera i la proposta de Junts al respecte que es debat aquest ple, el diputat de la CUP Xavier Pellicer ha avançat que no hi donaran suport “si només modifica una data” en el règim sancionador. Junts va posar sobre la taula marcar l’1 de juliol com a data límit per començar a multar els ajuntaments que incompleixin les mesures per la sequera, una proposta que inicialment ERC veia amb bons ulls. Tanmateix, les reticències del PSC han comportat que els tres partits estiguin negociant per trobar una fórmula sense fixar una data concreta.

Publicitat

Els anticapitalistes creuen que aquestes converses són un intent per “no entrar en conflicte electoral” i reclamen un “debat de fons” sobre la sequera. “No entrarem en el joc electoralista”, ha subratllat Pellicer.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió