Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

La CUP qualifica les detencions de joves d’Arran a Lleida una “nova ràtzia repressiva a Ponent”

ACN Lleida – La CUP ha qualificat les detencions de sis joves d’Arran a Lleida aquest dimecres de “nova ràtzia repressiva a Ponent”. El partit subratlla que es tracta de […]

Agències 08/02/2023

ACN Lleida – La CUP ha qualificat les detencions de sis joves d’Arran a Lleida aquest dimecres de “nova ràtzia repressiva a Ponent”. El partit subratlla que es tracta de detencions “sense previ avís ni notificació” dutes a terme per agents de la policia espanyola “encaputxats”. Unes detencions que han tingut lloc “enmig del carrer sense cap explicació”. La formació també lamenta que hagin aparegut detalls de l’operació al diari ‘ABC’ abans que n’hagin tingut els mateixos detinguts o els seus advocats. Per tot plegat, la CUP ha denunciat “l’enèsima operació repressiva dirigida per l’estat espanyol”, que té l’objectiu de “criminalitzar” els joves “que lluiten com a mesura per atemorir el moviment popular”.

Els anticapitalistes se solidaritzen amb els detinguts i les famílies, manifesten el suport a Arran i criden a sumar-se a la concentració convocada per demà a les deu del matí davant dels jutjats de Lleida.