Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

La CUP demana “transparència” a la Mesa i la Junta de Portaveus, però amb mesures preses “a partir del consens”

ACN Barcelona – LA CUP-NCG ha demanat que es garanteixi “transparència” a la Mesa i la Junta de Portaveus, però ha apostat per fer-ho amb mesures preses “a partir del […]

Agències 08/03/2022

ACN Barcelona – LA CUP-NCG ha demanat que es garanteixi “transparència” a la Mesa i la Junta de Portaveus, però ha apostat per fer-ho amb mesures preses “a partir del consens”. Després que aquest dimarts el PSC hagi sol·licitat que s’enregistrin en àudio les sessions, els anticapitalistes han defensat que no tenen “cap inconvenient” en què es faci, sempre que sigui de manera acordada amb la resta de partits. Ara bé, la diputada Basha Changue ha avançat que el partit no se sumarà a la petició dels socialistes per les “possibles ingerències judicials” que es podrien produir a les reunions. “Hem de veure quina és la millor via per no convertir les sessions de la Mesa en escenaris judicials”, ha defensat la diputada Basha Changue.

En aquesta línia, Changue ha assegurat que estan estudiant “com regular els privilegis corporatius” per tal de garantir la transparència de les sessions sense que això pugui provocar “ingerències judicials”. Abans del 2017 les reunions s’enregistraven en àudio.