Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La CUP de Barcelona aprova un codi ètic que prioritza que les despeses de campanya siguin a través de l’economia social

ACN Barcelona.-La CUP Capgirem Barcelona ha aprovat un codi ètic que prioritza que les despeses de la campanya siguin “prioritàriament” a través de l’economia social o cooperativa, de recursos propis […]

Avatar
Agències 12/04/2019

ACN Barcelona.-La CUP Capgirem Barcelona ha aprovat un codi ètic que prioritza que les despeses de la campanya siguin “prioritàriament” a través de l’economia social o cooperativa, de recursos propis o aconseguits a partir de l’autogestió. El document també estableix que la candidatura “no accepta donacions d’empreses capitalistes” ni demana crèdits o préstecs als bancs. El codi ètic manté el salari dels regidors en 1.700 euros nets, d’acord amb el salari mitjà de la ciutat. També determina un període màxim per ser càrrec electe o de lliure designació i que cap membre de la candidatura accedirà a cap organisme públic o privat que s’hagi “supervisat” o “creat” a partir del càrrec exercit.

Finalment, els càrrecs electes de la candidatura es comprometen a acceptar les decisions preses als espais de decisió de la candidatura sobre els posicionaments i el sentit de vot en comissions i al ple, així com a les entitats supramunicipals en les quals estigui present l’organització.