Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

La crisi econòmica agafa forma

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’: “El Gobierno aplaza la reforma fiscal completa ante las dudas con la economía”. I alhora: “La OTAN firma la […]

Agències 06/07/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimecres. ‘El País’: “El Gobierno aplaza la reforma fiscal completa ante las dudas con la economía”. I alhora: “La OTAN firma la entrada rápida de Suecia y Finlandia”. ‘El Periódico’ augura males notícies: “Foment preveu una tardor de turbulències econòmiques”. I en segon terme, les noves formes de circulació: “Els perills de la bici”. ‘El Punt Avui’, a l’entorn del ‘Catalangate’: “Querella per Pegasus”. A la fotografia central: “L’OTAN lliga l’ingrés de Suècia i Finlàndia”.

‘La Vanguardia’ es fixa en les tibantors cada cop més obertes entre els socis de coalició del govern espanyol: “Sánchez i Díaz s’enfronten per la despesa en defensa”. I en clau econòmica: “Els mercats reaccionen amb caigudes als símptomes de recessió econòmica”.

‘La Razón’, amb la crisi entre els socis de coalició del govern espanyol: “Malestar entre socios en Moncloa: “No podemos continuar así””. I també: “Feijóo se ofrece al PSOE para unos PGE de emergència por “la crisis que viene””.

‘Ara’ situa com a tema principal: “La llei antiburocràcia vol beneficiar 926.000 empreses i autònoms”. I a sota, fotografia a cos sencer de la presidenta del Parlament de Catalunya: “Borràs no farà un “pas al costat””.

‘ABC’ cita l’ex president del govern espanyol Felipe González sobre la Llei de memòria democràtica: “No me suena bien”. I a sota. “El alcalde socialista de Ermua rectifica tras vetar a la hermana de Miguel Ángel Blanco”.

I ‘El Mundo’, també amb les friccions entre PSOE i Podem: “Moncloa teme que Díaz abra en el Gobierno una crisis profunda”. I en segon terme: “La víctimas plantan a Sánchez en el homenaje a Miguel Ángel Blanco”.