Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

La Creu Roja ja ha fet més de 300 proves automostra al Segrià des que va començar la campanya

ACN Lleida.-La Creu Roja ja ha fet més de 300 proves diagnòstiques d’automostra de covid-19 al Segrià des que va començar la campanya de la fruita a principis de mai. […]

Avatar
Agències 26/05/2021

ACN Lleida.-La Creu Roja ja ha fet més de 300 proves diagnòstiques d’automostra de covid-19 al Segrià des que va començar la campanya de la fruita a principis de mai. Els testos ràpids s’estan fent als dos mercats setmanals de Lleida ciutat, al Camp d’Esports i Pardinyes, a la plaça de l’Ereta del Centre Històric i també a diversos assentaments de persones temporeres de la zona. La tasca es fa amb Unitats Mòbils de Test covid-19 formades per equips de voluntariat i personal tècnic que es desplacen als espais on es fan les proves. Els testos es fan amb la col·laboració del Departament de Salut, el Consell Comarcal del Segrià i compten amb el finançament de la Unió Europea.

La Creu Roja també està fent aquesta activitat de cribratge a localitats catalanes que acullen campus universitaris com ara Barcelona, Vic, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Manresa, Igualada, Tarragona, Lleida i Girona.