Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

La covid es dispara

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’, sobre el masclisme: “La ‘ley del solo sí es sí’ castiga como delito el acoso callejero”. I al costat: “Un asesinato […]

Avatar
Agències 06/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El País’, sobre el masclisme: “La ‘ley del solo sí es sí’ castiga como delito el acoso callejero”. I al costat: “Un asesinato con tintes homófobos desata protestas en toda España”. ‘El Periódico’ destaca notícia econòmica vinculada al Govern: “ERC vigilarà el Pressupost en curs abans de negociar el del 2022”. Al costat, Raffaella Carrà: “‘Ciao’, reina de la festa”. ‘El Punt Avui’ parla de la fiança milionària que el Tribunal de Comptes exigeix a diversos líders independentistes i de les tasques al Govern per trobar la fórmula per ajudar a pagar-les: “Encallats”. I a sota, sobre la covid-19: “Els CAP, saturats pel nou brot”.

‘La Razón’ destaca l’actualitat del Partit Popular: “Rivera será ponente de la regeneración en la Convención del PP”. A sota, fotografia per a una estrella que s’ha apagat: “Rafaella Carrá, la fiesta se acabó”.’Ara’ també aposta pel gir de la corba pandèmica: “El covid torna a desbordar els rastrejadors”. La diva televisiva italiana, també és motiu de foto de portada: “Ciao, Raffaella”.’ABC’ opta per la pandèmia: “La quinta ola inunda a los jóvenes”. A sota, sota la mateixa qüestió: “Francia culpa a España y Portugal del repunte de casos”.’El Mundo’, sobre la nova derivada punitiva al procés sobiranista: “El Tribunal de Cuentas avisa a Aragonès de “fraude de ley” si avala a los líderes del 1-O”. I a sota, sobre la mateixa qüestió: “Los indultados arrancant en Europa una nueva campaña contra España”.I ‘La Vanguardia’, que també subratlla el gir de la covid-19: “La velocitat de contagi assoleix nivells de l’inici de la pandèmia”. La fotografia de portada és per a Ximo Puig i Francina Armengol: “València i les Balears sumen davant l’Espanya radial”.