Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

La Coral Cardonina programa un cicle de concerts online per la Setmana Santa

ACN Cardona.-La Coral Cardonina ha programat un cicle de concerts online de música religiosa per aquesta setmana Santa. Començaran el dilluns 6 d’abril, amb l’actuació que van realitzar l’any 1991 […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Cardona.-La Coral Cardonina ha programat un cicle de concerts online de música religiosa per aquesta setmana Santa. Començaran el dilluns 6 d’abril, amb l’actuació que van realitzar l’any 1991 de ‘Motets, polifonia sacra i espirituals negre’ a l’església de Sant Miquel de Cardona, i acabarà amb cant de l’Al·leluia i les caramelles de la nit de la Vetlla Pasqual, l’11 d’abril. També es podran veure els concerts ‘La Passió’, ‘Ave Maria’, ‘Amore et dolore’, i ‘Rèquiem’. Tots ells realitzats entre el 2015 i el 2019.

Des que va començar el confinament i sota el títol ‘Que la música ens acompanyi!’, la formació cardonina ha publicat concerts i actuacions recuperades del seu arxiu històric. Ja han emès 17 enregistraments que han estat visualitzats per més de 4.000 usuaris.A banda de diferents concerts històrics de la Coral Cardonina des de 1958, s’han ofert concerts de cors d’àmbit internacional com la Camerata Wieliczka de Polònia o el francès Choeur Maceria, així com nombroses formacions locals i de la comarca com el Conjunt Salabror de Mar, la Banda Musical de Cardona, la Coral l’Amistat, l’Escolania de Sant Miquel de Cardona, el Grup Coral de Musicant, la Coral Nova Harmonia de Sallent, la Societat Coral La Llanterna de Súria, el Lúpulus Emsembla de Manresa, l’Orfeó Manresà, l’Orfeó Nova Solsona, la Coral De Tot Cor i la Capella de Música de Santa Maria del Pi de Barcelona, entre d’altres.