Dijous, 30 de juny de 2022 - Edició 1435
La República

La consulta ajornada dels Jocs, Ucraïna o els equilibris parlamentaris de Sánchez

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’, en clau bèl·lica: “España refuerza su papel en la OTAN al enviar misiles a Letonia”. Un altre tema destacat […]

Agències 28/05/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’, en clau bèl·lica: “España refuerza su papel en la OTAN al enviar misiles a Letonia”. Un altre tema destacat és: “La UE estudia una misión a Ucrania para desbloquear sus alimentos”. ‘El Periódico’: “Tecnologia contra l’escassetat de cambrers”. I a sota: “Malestar judicial amb Sánchez per difondre dades de l’espionatge”. ‘El Punt Avui’ obre amb la polèmica al Pirineu: “Ajornament olímpic”. I a sota: “Les relacions entre ERC i Pedro Sánchez toquen fons”.

‘La Vanguardia’, amb la guerra a l’est d’Europa: “Albares preveu una guerra d’anys que causarà una gran crisi alimentària”. Un altre titular destacat, afirma: “La policia de Texas admet que va entrar tard a l’aula de la matança”.

‘La Razón’ obre amb el debat a l’entorn dels serveis d’intel·ligència espanyols: “El PP ve inviable la reforma de las leyes del CNI y Secretos Oficiales”. I al costat, a l’entorn de l’últim tiroteig a l’Amèrica del nord: “La epidemia a sangre y fuego que recorre EE UU: el peligro de poseer un arma”.

‘Ara’ situa com a tema principal la polèmica a l’entorn de la candidatura olímpica hivernal: “La consulta sobre els Jocs s’ajorna fins a la tardor”. I a sota: “Les onades de calor a l’Antàrtida proven l’acceleració del canvi climàtic”.

Estudi a fons del diari ‘ABC’ de les publicacions pedagògiques del pròxim curs: “El credo sanchista asalta los libros de texto del próximo curso”. Tema monogràfic que inclou com a subtítol: “Las editoriales aceleran para cumplir con las exigencias de la ‘ley Celaá’: activisme, ecofeminismo, república, independentismo o Sánchez, símbolo de la democracia”.

I ‘El Mundo’, que aprofundeix en les divisions entre els socis del govern estatal: “Sánchez avisa: aprobará más leyes sin Podemos para acabar la legislatura”. A la fotografia central, els jugadors del Reial Madrid Dani Ceballos i Karim Benzema fan broma a París durant l’últim entrenament de l’equip abans de al final de la Champions League: “Es el Madrid”.