Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

La Confraria 15+1 exposa les imatges de Jesús Natzarè i la Mare de Déu dels Dolors a la plaça de la Bòbila

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-La Confraria 15+1 ha exposat les imatges de Jesús Natzarè i la Mare de Déu dels Dolors a la plaça de la Bobila de l’Hospitalet de Llobregat […]

Avatar
Agències 02/04/2021

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-La Confraria 15+1 ha exposat les imatges de Jesús Natzarè i la Mare de Déu dels Dolors a la plaça de la Bobila de l’Hospitalet de Llobregat coincidint amb el Divendres Sant. Per segon any, arran de la pandèmia de covid-19, la processó laica de la confraria de l’Hospitalet no ha pogut tornar als carrers de la ciutat. Tot i això, com ha explicat Judith Nevado, presidenta de la Confraria 15+1, han decidit exposar les imatges que surten pel Divendres Sant. Veïns han expressat, en declaracions a l’ACN, la seva “emoció per saludar” les dues imatges. L’organització ha pres mesures sanitàries i de seguretat arran de la covid-19, com un control de temperatura, mascareta obligatòria o mantenir la distància.

Nevado ha indicat que porten dos anys sense que la processi pugui sortir i ha reconegut que a la gent que li agrada i li té devoció, “alguna llagrimeta li cau”, ha afegit. Rian, veïna de l’Hospitalet, destaca l’emoció de poder saludar les imatges exposades a la plaça de la Bòbila. La Consuelo ha assenyala que és molt trist que porten dos anys sense poder sortir al carrer amb la processó, però ha valorat molt positivament la iniciativa d’exposar les imatges.