Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

La CONFAVC repartirà lots de productes agroecològics a 250 famílies vulnerables de l’àrea metropolitana de Barcelona

ACN Barcelona.-La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) distribuirà a partir de dimecres lots de productes frescos ecològics a 250 famílies vulnerables de l’àrea metropolitana de Barcelona. La CONFAVC donarà […]

Avatar
Agències 04/05/2020

ACN Barcelona.-La Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) distribuirà a partir de dimecres lots de productes frescos ecològics a 250 famílies vulnerables de l’àrea metropolitana de Barcelona. La CONFAVC donarà els lots a entitats veïnals de 12 barris, que seran el punt de gestió i distribució. L’acció s’emmarca en la campanya ‘Cuidem-nos des dels barris’ de l’organització i s’ha fet a través del proveïment de producte de l’economia social i solidària. Les cistelles consten de productes per a l’alimentació d’un mes d’una família de quatre membres amb 16 kilograms de verdures, vuit de fruita, una dotzena d’ous, productes làctics, més de 4 kilograms de carn ecològica, 4 kilos de llegusm i productes secs i una pastilla de sabó.

Els lots es repartiran entre famílies de Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet, Viladecans, Badalona, Sant Joan Despí, Esplugues, Badia del Vallès i Sabadell. La Fundació Agbar i Aigües de Barcelona han fet una donació que ha fet possible la compra d’aquests lots, segons ha indicat la CONFAVC.