Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La Conca d’Òdena demana que es reforci el SOC per agilitar la tramitació de les baixes dels treballadors d’aquesta zona

ACN Igualada.-Els municipis de la Conca d’Òdena reclamen al Govern que reforci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per agilitar la tramitació de les baixes dels treballadors que s’han vist […]

Avatar
Agències 12/04/2020

ACN Igualada.-Els municipis de la Conca d’Òdena reclamen al Govern que reforci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per agilitar la tramitació de les baixes dels treballadors que s’han vist afectats pel confinament perimetral. Els alcaldes i alcaldesses han mantingut una reunió telemàtica en què han considerat que després del que ha costat que l’Estat establís una solució per aquests empleats “ara no hi pot haver lentitud en la seva aplicació”. Per altra banda, la Unió Empresarial de l’Anoia, ha transmès a l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la seva preocupació per l’aixecament parcial del confinament previst pel govern espanyol. A la Conca, la festivitat del Sant Crist d’Igualada endarrerirà la represa de l’activitat fins el 15 de març.

Els alcaldes i alcaldesses han refermat el missatge que durant aquests dies la ciutadania ha de mantenir el confinament a casa. Així mateix, han recordat que tots els indicadors mostren que aquesta mesura “està sent efectiva i que, per tant, no es pot relaxar”.