Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de desembre del 2023

La comunitat ucraïnesa a Barcelona es torna a concentrar davant el consolat rus per exigir la fi dels atacs a Ucraïna

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Unes 50 persones s’han reunit aquest matí davant el Consolat General de Rússia a Barcelona per condemnar l’atac de les tropes russes a Ucraïna. Els concentrats eren majoritàriament d’origen ucraïnès i rus, i portaven banderes del país atacat i cartells amb proclames pacifistes. Algunes d’aquestes consignes criticaven el líder rus Vladimir Putin, a qui han acusat de “terrorista”. D’altres apel·laven a la Unió Europea: “Para a Putin, protegeix Ucraïna”, es podia llegir. Durant la concentració s’ha cantat l’himne Ucraïnès. Els assistents estaven visiblement commocionats.

Pedro, un dels manifestats d’origen polac, ha mostrat el seu suport a la comunitat ucraïnesa i ha demanat a l’OTAN que intervingui en el conflicte. Ha afirmat també que si encara no s’ha fet ha estat perquè “Putin fa por a tothom, i és un dictador”. 

Publicitat

Elena, espanyola de mare ucraïnesa, present també a la concentració, ha mostrat la seva disconformitat amb l’actuació per part de la Unió Europea, i ha demanat suport per part de les institucions internacionals. “S’estan deixant enrere drets humans i s’estan violant drets internacionals”, ha assegurat, afegint que, “la població és al final la que patirà”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió