Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

La Comunitat de Madrid replica al Cercle d’Economia que no li genera cap benefici tenir la capitalitat

ACN Madrid.-El conseller d’Economia i Hisenda en funcions de la Comunitat de Madrid, Javier Fernández Lasquetty, ha replicat al Cercle d’Economia que el progrés de Madrid no es deu al […]

Agències 12/06/2021

ACN Madrid.-El conseller d’Economia i Hisenda en funcions de la Comunitat de Madrid, Javier Fernández Lasquetty, ha replicat al Cercle d’Economia que el progrés de Madrid no es deu al fet que és capital. “El que es recapta a Madrid, la major part va a finançar despeses d’altres comunitats o de l’Estat”, ha assegurat. A més, Lasquetty ha instat l’organització empresarial catalana a demanar als seus governants que baixin impostos i deixin de fer “colpisme institucional”. Segons ha afegit, Madrid va millor que Catalunya perquè té “impostos baixos, llibertat econòmica i un govern seriós”.

Aquest divendres el Cercle d’Economia ha afirmat que l’efecte de la capitalitat l’afavoreix tot afegint que Madrid “no pot actuar com una aspiradora de recursos de la resta d’Espanya”.”Es confonen completament. No sortiran del seu problema mentre pensin que el progrés de Madrid es deu al fet que és capital”, ha afegit el conseller.