Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

La companyia Títeres desde abajo, protagonistes del Festival de Titelles Ròmbic a l’Ateneu Popular 9 Barris

ACN Barcelona.-La companyia Títeres desde abajo seran els protagonistes del cinquè Festival de Titelles per Adults, Ròmbic, que tindrà lloc a l’Ateneu Popular 9 Barris el 26 i 27 d’abril. […]

Avatar
Agències 15/04/2019

ACN Barcelona.-La companyia Títeres desde abajo seran els protagonistes del cinquè Festival de Titelles per Adults, Ròmbic, que tindrà lloc a l’Ateneu Popular 9 Barris el 26 i 27 d’abril. Ròmbic acull una programació que aplega artistes internacionals com Merlin Puppet Theatre, Títeres desde abajo, L’Excèntrica o Gyftos Efimeros, entre d’altres. L’objectiu del certamen és ser un referent del teatre de titelles per adults i un pol d’atracció per a nous públics. Des de l’organització s’apunta que el festival es presenta com “una reivindicació cap aquest art parateatral pensat, creat i escenificat des del mateix centre de la perifèria barcelonina amb la voluntat d’aprofundir i establir un pol d’atracció a la ciutat de Barcelona per fer del teatre de titelles per a adults un referent cultural”.

Ròmbic, organitzat per l’Ateneu Popular 9 Barris i l’Associació Titellaire de Roquetes,neix amb l’objectiu de crear vincles entre les dues entitats i difondre el teatre de titelles entre els veïns i veïnes del barri. Aquestes sinergies, a més a més del Festival de Teatre de Titelles per adults, han portat a “millorar i enfortir la programació familiar de titelles de l’Ateneu i a establir una col·laboració estable” com la celebració de La Titellada i laMostra de Titelles de Roquetes que organitza l’Associació Titellaire de Roquetes durant el mes de setembre.