Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Edició 1000
La República

La companyia pública Barcelona Energia multiplica per 8,5 el nombre de contractacions diàries durant l’onada de fred

ACN Barcelona.-Barcelona Energia, la companyia de comercialització d’energia elèctrica impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, ha multiplicat per 8,5 el nombre de contractacions diàries durant els últims disset dies, coincidint amb […]

Avatar
Agències 22/01/2021

ACN Barcelona.-Barcelona Energia, la companyia de comercialització d’energia elèctrica impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, ha multiplicat per 8,5 el nombre de contractacions diàries durant els últims disset dies, coincidint amb l’onada de fred a Catalunya, sent el 12 de gener la data en què es van rebre més sol·licituds, amb aproximadament un centenar. En un comunicat remès aquest divendres, l’empresa detalla que ja dóna servei a més de 2.900 usuaris de tota l’àrea metropolitana de Barcelona, un 11,5% més respecte al tancament de 2020. Per altra banda, la companyia ha multiplicat per 4,5 el nombre de consultes dels usuaris que demanaven informació sobre les seves tarifes.

Barcelona Energia va iniciar la seva activitat l’1 de gener de 2019 amb l’objectiu d’oferir un servei de proximitat i compromès amb les energies renovables, apostat per la innovació i l’autoconsum. Segons assegura la mateixa empresa, disposa de la tarifa més econòmica del mercat, amb un estalvi anual d’uns 80 euros de mitjana respecte a d’altres comercialitzadores.Pel director de Barcelona Energia, Iu Gallart, l’objectiu del grup es basa en “estar al servei de la ciutadania des de la qualitat i transparència”. “El nostre objectiu no és el benefici econòmic, sinó el benestar de la ciutadania i gestionar l’energia com a servei públic”, afegeix.