Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

La companyia Projecte Ingenu preestrena l’adaptació de ‘Bodas de Sangre’, de García Lorca, al Teatre Principal de Valls

ACN Valls.-L’adaptació de ‘Bodas de Sangre’ de Projecte Ingenu es preestrena a Valls. El Teatre Principal de Valls acollirà aquest diumenge 11 d’abril a les sis de la tarda aquesta […]

Avatar
Agències 08/04/2021

ACN Valls.-L’adaptació de ‘Bodas de Sangre’ de Projecte Ingenu es preestrena a Valls. El Teatre Principal de Valls acollirà aquest diumenge 11 d’abril a les sis de la tarda aquesta adaptació sobre una de les obres teatrals més conegudes de Federico García Lorca. La companyia ofereix una mirada contemporània d’aquesta història passional -que es va estrenar per primer cop el 8 de març de 1933 a Madrid-, i reivindica la vigència de l’obra i les idees del poeta i dramaturg andalús. El muntatge és dirigit pel tarragoní Marc Chornet. “Hem intentat imaginar quina relació guardaria amb el nostre temps”, diu Chornot. El bailaor Jesús Blanco encarna la figura de Lorca en aquesta producció, que s’estrena amb les noves restriccions. Les entrades estan a la venda.

La companyia oferirà una segona funció per a centres de secundària, dimarts vinent a les onze del matí, dins el Projecte Educatiu dels Teatres de Valls.