Dimarts, 19 d'octubre de 2021 - Edició 1181
La República

La companyia líder en seients de vehicles fabricarà espumes de poliuretà amb la tecnologia CO2 de Covestro

ACN Tarragona.-Adient, líder mundial en seients per a automòbils, incorporarà a partir d’aquest novembre el poliol cardyon® per produir espumes de poliuretà modelades en calent. La companyia fabricarà amb cardyon® […]

Avatar
Agències 14/10/2021

ACN Tarragona.-Adient, líder mundial en seients per a automòbils, incorporarà a partir d’aquest novembre el poliol cardyon® per produir espumes de poliuretà modelades en calent. La companyia fabricarà amb cardyon® les espumes per encoixinar els sistemes dels seients d’alta gamma. Es tracta d’un poliol fabricat amb la tecnologia de CO₂ de Covestro, i permetrà substituir el petroli cru per una matèria primera sostenible. La tecnologia de CO₂ de Covestro reutilitza el diòxid de carboni i integra fins a un 20% d’aquest gas en la producció de poliol. La nova solució es pot aplicar “fàcilment” als processos de producció amb una petita modificació de l’equip.

Les espumes compleixen les especificacions dels fabricants i tenen les mateixes propietats que les fabricades amb poliols d’origen fòssil. Des de Covestro destaquen aquest “nou pas cap a l’economia circular”, La tecnologia de CO₂ pot usar-se en altres aplicacions, com pistes esportives, matalassos o fibres tèxtils.