Divendres, 22 d'octubre de 2021 - Edició 1184
La República

La Comissió d’Estrangeria de l’ICAB exigeix solucions davant l’absència de cita prèvia per als tràmits d’estrangeria

ACN Barcelona.-La Comissió d’Estrangeria de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) exigeix solucions davant la “greu problemàtica derivada de l’absència de cita prèvia per als diferents tràmits policials d’estrangeria”. […]

Avatar
Agències 14/10/2020

ACN Barcelona.-La Comissió d’Estrangeria de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) exigeix solucions davant la “greu problemàtica derivada de l’absència de cita prèvia per als diferents tràmits policials d’estrangeria”. “Els problemes que provoca aquest fet incideixen molt negativament en la situació i condicions de vida dels ciutadans de la Unió Europea i de tercers països, dificultant la legítima defensa dels seus drets i interessos”, afirmen en un comunicat. L’entitat exposa que ha fet “nombroses actuacions” exigint institucionalment una solució i dóna suport a la concentració d’advocats prevista per aquest dijous davant la Prefectura Superior de Policia de Catalunya per protestar per aquesta situació.

La comissió exposa que ha presentat diverses propostes per resoldre aquest assumpte juntament amb el Consell General de l’Advocacia Espanyola. Expliquen que la Secretaria d’Estat de Seguretat les està “considerant”.