Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

La Comissió de Salut Pública aprova que es pugui solapar la vacunació dels grups d’edat que queden

ACN Madrid.-La Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dimarts que es pugui solapar la vacunació contra la covid-19 dels grups d’edat que queden per vacunar. En concret, a la […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Madrid.-La Comissió de Salut Pública ha aprovat aquest dimarts que es pugui solapar la vacunació contra la covid-19 dels grups d’edat que queden per vacunar. En concret, a la pròxima actualització del Pla de Vacunació, la vuitena, s’inclouran els grups de 30 a 39 anys, de 20 a 29 i de 12 a 19. La Comissió argumenta que atesa la major disponibilitat de vacunes en les pròximes setmanes, la situació epidemiològica actual i l’entrada al període estival, i per qüestions “organitzatives i de factibilitat”, es podrà “anar solapant” la captació de diferents grups, “mantenint l’ordre d’edat descendent”. En aquest sentit, la Comissió considera “fonamental” insistir en la captació de les persones de 40 i més anys que encara no s’han vacunat.

D’altra banda, la Comissió de Sanitat Pública també ha analitzat la tasca que s’està fent per actualitzat l’anomenada ‘Estratègia de detecció precoç, vigilància i control de covid-19’, un document que es durà a votació en la pròxima reunió.Finalment, un altre dels temes dels quals s’ha informat a la Comissió de Salut Pública és la necessitat de “prioritzar” la vacunació d’adolescents a partir de 12 anys que pertanyin als grups de grans dependents i condicions de molt alt risc, després de l’aprovació de la vacunació per a aquest grup d’edat el 31 de maig passat.