Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

La comèdia violenta ‘Mad Heidi’ inaugurarà el 41è TerrorMolins

|

- Publicitat -

ACN Molins de Rei – La 41a edició del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, TerrorMolins, donarà el tret de sortida el 4 de novembre amb ‘Mad Heidi’, l’adaptació còmica i hiperviolenta que Johannes Hartmann i Sandro Klopstein han fet del popular personatge infantil. La producció enfronta Heidi en una batalla sagnant amb les tropes governamentals després que aquestes assassinin la seva parella. Aquest film inaugurarà deu dies d’una programació eclèctica que combina el cinema de terror més destacat d’enguany amb propostes d’arreu del món fins ara poc distribuïdes. En aquest sentit, hi haurà produccions de Senegal, Mèxic, Iran, Filipines, Indonèsia i Luxemburg. El festival clourà el 13 de novembre amb la noruega ‘The nightmare’, de Kjersti Helen Rasmusen.

La principal selecció a concurs engloba diversos cineastes debutants i s’endinsa en el ‘body horror’ i el terror psicològic. Aquest dilluns l’organització del certamen ha anunciat la participació de ‘Candy land’, de John Swab; ‘Wolfkin’, de Jacques Molitor; ‘Before night fallls’, de Helfi Kardit; i ‘Huesera’, de Michelle Garza Cervera. Aquests títols se sumen als ja anunciats ‘Megalomaniac’, ‘Deadstream unicorn wars’, ‘Speak no evil’ i ‘Project wolf hunting’. Fora de competició es projectaran les espanyoles ‘Viejos’, ‘Slasher’ i ‘Para entrar a vivir’.

Publicitat

Pel que fa a la secció Bloody Madness, la més extrema del festival, s’han programat set títols. La direcció ha avançat les projeccions de ‘Sissy’, de Hannah Barlow i Kane Senes; ‘Day zero’, de Joey de Guzman; ‘The price we pay’, de Ryuhei Kitamura; ‘Terrifier 2’, de Damien Leone;  ‘Feed me’, d’Adam Leader i Richard Oakes; i ‘Everybody dies by the end’, d’Ian Tripp i Ryan Schafrer.

En paral·lel, la secció Being Different programa ‘Saloum’, de Jean Luc Herbulot; ‘Zalava’, d’Arsalan Amiri; ‘Seire’, de Park Kang; ‘Jacky Caillou’, de Lucas Delangle; ‘Hypochondriac’, d’Addison Heimann; i ‘A wounded fawn’, de Travis Stevens.

Per últim, l’organització ha anunciat també el cartell de True Survivor, secció que es centrarà al Teatre Foment. ‘Holy mother’, de Yoshihiro Nishimura, ‘Lagunas, la guarida del diablo’, de Marc Carreté i ‘Pussycake’, de Pablo Parés, són els films protagonistes de la secció més extravagant del festival.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió